), to czemu miałbym o tym nie informować na moim ulubionym forum o anime? :3Co jakiś czas będę wrzucał info o nowych konkursach i oczywiście zapraszam do udziału!

Na początek:

Konkurs z bladolicym Edziem w roli głównej. Do wygrania: soundtrack z filmu. Wymagania: krótka (700 znaków) rozprawka na zadany temat. Termin: 25 listopada.

Konkurs z zaprzyjaźnionym sklepem z filmami. Do wygrania: jeden z wybranych filmów na Bluray (+ zaproszenie do KMF-u), za następne miejsca są płyty DVD. No i jakieś zniżki. Wymagania: recenzja niezrecenzowanego u nas wcześniej filmu (2000 znaków). Termin: 1 grudnia
Szanse na nagrodę w obu konkursach: WYSOKIE
określone na podstawie kryteriów znanych tylko mi, więcej powiedzieć nie mogę, bo byłoby nie fair

Mam nadzieję, że temat nie zostanie przyjęty jako forumowy spam. W takim przypadku temat oczywiście usunę.
EDIT: kolejne konkursy

Wymagania: recenzja filmu "Zero" (2000 znaków), Nagroda: soundtrack z filmu, termin: 7 grudzień.

Wymagania: Prosimy Was o podanie jednego, najciekawszego waszym zdaniem duetu aktor-reżyser, podpartego przykładami wspólnie zrobionych przez nich filmów. Nagroda: Książki "Reżyserowanie aktorów", Termin: 9 grudzień.