Konkursy!

Wszystko co niezwiązane z manga i anime

Moderator: h43m

Konkursy!

Postprzez Manni » Pt lis 20, 2009 1:49 pm

Mam nadzieję, że wybaczycie mi taki temat trochę z innej beczki, ale sprawa wygląda tak, że zajmuję się konkursami na film.org.pl i staram się też je jakoś reklamować na zaprzyjaźnionych forach. Wcześniej już nawet pisałem o tym na forum Azunime (m.in. o konkursie z "Ergo Proxy"). Jako jednak, że konkursy są u nas cały czas, a szanse na wygraną są bardzo duże (i nie mówię tego jak to zwykle, że "masz szansę na udział w finałowym losowaniu - yeah!", ale naprawdę SZANSE SĄ DUŻE :D), to czemu miałbym o tym nie informować na moim ulubionym forum o anime? :3

Co jakiś czas będę wrzucał info o nowych konkursach i oczywiście zapraszam do udziału! :)

Na początek:

Obrazek
Konkurs z bladolicym Edziem w roli głównej. Do wygrania: soundtrack z filmu. Wymagania: krótka (700 znaków) rozprawka na zadany temat. Termin: 25 listopada.

Obrazek
Konkurs z zaprzyjaźnionym sklepem z filmami. Do wygrania: jeden z wybranych filmów na Bluray (+ zaproszenie do KMF-u), za następne miejsca są płyty DVD. No i jakieś zniżki. Wymagania: recenzja niezrecenzowanego u nas wcześniej filmu (2000 znaków). Termin: 1 grudnia

Szanse na nagrodę w obu konkursach: WYSOKIE
określone na podstawie kryteriów znanych tylko mi, więcej powiedzieć nie mogę, bo byłoby nie fair ;)

Mam nadzieję, że temat nie zostanie przyjęty jako forumowy spam. W takim przypadku temat oczywiście usunę.

EDIT: kolejne konkursy

Obrazek
Wymagania: recenzja filmu "Zero" (2000 znaków), Nagroda: soundtrack z filmu, termin: 7 grudzień.

Obrazek
Wymagania: Prosimy Was o podanie jednego, najciekawszego waszym zdaniem duetu aktor-reżyser, podpartego przykładami wspólnie zrobionych przez nich filmów. Nagroda: Książki "Reżyserowanie aktorów", Termin: 9 grudzień.
Manni
Współpracownik

Re: Konkursy!

Postprzez Manni » Wt cze 15, 2010 4:37 pm

Obrazek

Do wygrania: książka "Storyboard. Ruch w sztuce filmowej"
Szanse na wygraną: Wysokie :)
Manni
Współpracownik

Postprzez Pottero » Wt cze 15, 2010 4:53 pm

Ale chamstwo... Nie dość, że konkurs akurat w czasie, jak sesja jest, to jeszcze zadanie konkursowe dyskryminuje takich jak ja, którzy nawet z linijką nie potrafią narysować prostej kreski czy okrągłego kółka cyrklem :D.
べんきょう、べんきょう、べんきょう!
(Benkyō, benkyō, benkyō!)
Pottero
Współpracownik

Postprzez Manni » Wt cze 15, 2010 11:47 pm

Zawsze możesz zrobić w paincie, rysując ludziki z kwadratów i kółek. A warto spróbować, bo szanse na zwycięstwo są duże (czyt.: jak na razie dostałem jedno zgłoszenie :D).
Manni
Współpracownik

Powrót do Niezwiązane z tematyką forum