Shinyu napisał(a):Pytanie jeszcze, co się w końcu działo z Bakemonogatari - zauważyłam, że pojawił się odc. 13, na MALu seria widnieje jako ukończona, nie bardzo rozumiem co z resztą. Czy to gdzieś jest? Czy to będą zwykłe odcinki?
Shinyu napisał(a):I tu pytanie do użytkowników - które serie z ostatnich trzech sezonów powinnam bezwzględnie zobaczyć?

No ja poleciłbym coś Adachiego spróbować. Cross Game'a albo Touch'a - IMO najlepsze anime w swojej klasie (tzn. sportówki z romansem/komedią/dramatem w tle, ze świetnymi dialogami i znakomicie wykreowanymi postaciami). Poza tym z komedii warto zobaczyć taką ciekawostkę jak Shiawase Sou no Okojo-san (rozbrajające anime) no i wszystkie produkcje World Masterpiece Theater (np. Romeo no Aoi Sora o którym już kiedyś wspominałem albo Ie Naki Ko).edo napisał(a):(...) zastanawiam się co by tu zacząć potem oglądać w zastępstwie (pomijając Saraiya Gouyo, bo najwyraźniej warto się zabrać).
Góral napisał(a):No ja poleciłbym coś Adachiego spróbować. Cross Game'a albo Touch'a - IMO najlepsze anime w swojej klasie (tzn. sportówki z romansem/komedią/dramatem w tle, ze świetnymi dialogami i znakomicie wykreowanymi postaciami).
. Jakoś ten sport mi tu niewiarygodnie wygląda, wczuć się biedna nie mogę bo rozwój akcji jest mocno przewidywalny. Pomijając sport- bardzo przyjemna obyczajówka. Ale ja na ten sport liczyłam!!! 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników